Social media Plastikguiden.net

Plastikguiden i sociala medier

Plastikguiden i sociala medier Johan Thorfinn plastikkirurg

Sociala medier har blivit ett vanligt sätt för plastikkirurger att nå ut till en bredare publik. I andra länder har man kommit mycket längre på detta område, och jag är övertygad om att vi kommer få se mer och mer av detta framöver. Jag har valt tre plattformar som Plastikguiden finns på:

plastikguiden Facebook Johan Thorfinn plastikkirurg
Min Facebook-sida "Johan Thorfinn, plastikkirurg" är välbesökt och här kan du läsa recensioner vad andra patienter har tyckt om mitt arbete. Jag försöker blanda information om plastikkirurgi, åsikter om sjukvård, och visa vad vi arbetar med på Plastikakademin. Facebook-sidan hittar du antingen genom att söka på "plastikguiden" eller "johan thorfinn" i sökfältet i Facebook-appen, eller så kan du förstås även klicka här.

Stacks Image 28
Jag finns även på Instagram under namnet @plastikguiden. Följ mig där för att få uppdateringar om vad jag gör utöver att arbeta på Plastikakademin och delta i tävlingar som vi har regelbundet. Jag håller på att bygga upp verksamheten där och får ibland erbjudande om att "köpa" följare, men eftersom jag är starkt emot detta så växer vi sakta men säkert med enbart riktiga konton som följer oss.

plastikguiden YouTube Johan Thorfinn plastikkirurg
Du kan också få en hel del information på min YouTube-kanal "Plastikguiden" som innehåller några klipp där jag förklarar en del saker såsom när man ska välja stor eller liten bukplastik, eller varför det ibland är bättre att lägga implantat framför istället för bakom bröstmuskeln (eller tvärtom). Om det är något mer du skulle vilja se på YouTube-kanalen så ska du givetvis höra av dig! Direktlänk till Plastikguiden på YouTube hittar du HÄR.

Stacks Image 7

Vi använder cookies för att optimera din upplevelse.